Komplette HVAC Løsninger til Din Bedrift

HVAC Løsninger

Klima – Et nøkkelord for fremtiden. Enten det gjelder inneklima eller klimakutt. Moderne HVAC – løsninger hjelper deg med begge deler.

HVAC står for Heating/Ventilation/AirConditioning. En god HVAC-løsning sparer bedriften for kostnader og sikrer et godt arbeidsmiljø.

Våre Produkter

APAR Norge – Autorisert MIDEA-Forhandler

Midea produkter er som skapt for et profesjonelt miljø og tilfredsstiller alle krav til effektivitet og økonomisk lønnsomhet som din bedrift stiller.

Vi leverer

Varme og Airconditioning

Vi leverer enheter som tilpasser seg årstidene. Enten du trenger avkjøling på hete sommerdager eller oppvarming på kalde vinterdager – Vi har modellene som passer alle slags lokaler.

Ventilasjon

Et godt inneklima sikrer fornøyde arbeidere og høy produktivitet. Med et balansert ventilasjonssystem sørger man for frisk luft – selv for de som sitter lengst unna vinduet. Og uten at det påvirker temperaturen.

Kjøl og Fryseløsninger

Driver du innenfor Dagligvare eller HORECA ? Da leverer vi komplette løsninger innen kjøl og frys. Enten du trenger frittstående enheter – eller fullverdige klimakontrollerte rom – Vi bygger etter dine behov og spesifikasjoner.

Service

Vi leverer selvsagt service på ditt HVAC-anlegg. Enten du trenger akutt service ved driftsstans eller en langsiktig serviceavtale som sikrer anleggets levetid. Vår servicetelefon er alltid åpen og med serviceavtale garanterer vi hjelp innenfor din driftstid.

Galleri

beenhere

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean diam dolor, accumsan sed rutrum vel, dapibus et leo.

Vi leverer det siste innen moderne HVAC og skreddersyr løsninger som passer dine behov. Ta kontakt på telefonnummeret under eller bruk vårt kontaktskjema.

call

TLF : 99 99 99 99

Vi leverer det siste inne moderne HVAC. Kontakt oss på telefon eller via kontaktskjemaet under for et skreddersydd tilbud tilpasset dine behov !

call

TLF : 99 99 99 99

HVAC Løsninger

HVAC Løsninger

HVAC Løsninger

HVAC Løsninger

HVAC Løsninger

HVAC Løsninger

Vi leverer moderne og energieffektive HVAC – Anlegg. Ta kontakt på telefon eller i kontaktskjemaet under for en skreddersydd løsning tilpasset dine behov

HVAC Løsninger
call

TLF: 99 99 99 00

REFERANSE

REFERANSE

REFERANSE

REFERANSE

Job Position

REFERANSE

REFERANSE

REFERANSE

REFERANSE

Kontakt oss :

Translate »